Visual

Leerkracht invalpool Praktijkcollege Het Metrum / Korte Vlietschool

Op de Korte Vlietschool bieden we speciaal onderwijs aan kinderen van vier tot dertien jaar. In een veilig pedagogisch klimaat zorgen we ervoor dat leerlingen goed kunnen leren en zich ontwikkelen.

Praktijkcollege Het Metrum is een speciale school, waar leren door doen centraal staat. We bereiden leerlingen voor op een zo hoog mogelijk uitstroomniveau, dat past bij het talent, de motivatie en mogelijkheden van de leerling.

De Korte Vlietschool en Praktijkcollege Het Metrum zijn op zoek naar:

Leerkrachten voor onze invalpool (WFT 0,6)

 

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich samen met anderen, op zijn eigen niveau en tempo. Omdat ieder talent telt, hebben kinderen met complexe ondersteuningsvragen recht op een uitstekend en stimulerend onderwijs- en onderwijsondersteuningsaanbod.

Wat vragen we?

Attitude: Samen met je collega’s en de ouders/verzorgers ga je ervoor om het onderste uit de kan te halen, als het gaat om de ontwikkeling van leerlingen. Daarnaast verwachten we dat je ook jezelf blijft ontwikkelen en je expertise deelt met je collega’s.

Opleiding: Pabo (leerkrachten), sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) (onderwijsbegeleiders) of sociaal pedagogisch werk (SPW) (onderwijsassistenten). 

Functie-eisen: Hbo werk- en denkniveau voor leerkrachten, onderwijsbegeleiders en mbo werk-en denkniveau voor onderwijsassistenten.

Wat bieden we?

Ontwikkeling: Prettige interdisciplinaire teams om in te werken. Een werkgever die ontwikkeling van talent binnen de organisatie stimuleert en faciliteert.

Salarisschaal: Conform cao PO.

Arbeidsvoorwaarden: Conform cao PO.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar Annemarie Meester: ameester@resonansonderwijs.nl.